Höst kylan

Jahapp, jag har iaf klarat den först dagen att inte vara inne på msn :), och ska försöka veckan ut haha så jag ger en rapport till LIna ohc Perrut som kommer på fredag, smsa mig 30 min innan ni komme rpå fredag, perrut glöm INTE din gitarr eftersom jag och Lina ska sjunga medans du spelar haha har redan ett smak prov på hur lina tar falsett ? på låten  im yours hahaha. NI vill itne höra ;)

Ja, seriöst hade värsta mardrömmen inatt, inbilla mig att vattenkranen strila på högsta tryck och att nån slog med en hammare på mitt köksbord var fan en asläskig dröm.

Haha varje gång jag vart ute och öppnar dörren tänker jag att det kommer ligga döda möss hot brev eller liknande från bandidos killen haha, men börjar ana lite att jag är förföljd för idag vid åtta tiden på morgonen gick jag ut för att gå då en bil kör bredvid mig med fyra välklädda killar som frågar vart norra kungsgatan jag har fan ingenaning vart den ligger men jag sa åk höger sen vänster för att locka bort dom från mitt område haha hoppas dom gick på det :D...

Nej men vad händer idag, ska förmodligen på bio med några från klassen :D hoppas jag får välja :P....

Packlista till er som kommer på fredag: Gitarr, och ett glatt humör :D jag har en sovsäck som nån kan få låna haha men en blir utan så ni får krika vem som ska ha den så en får väl ta med en filt eller lakan ;)...

Men hej hopp nu ska jag ta mig en springtur i hemlingby och sen träna på workout......
pussar från jean banan

Bojkotta och Jason

ÅÅ han e ju såå grym snygg å Het den där lilla Jason mraz verkligen, jag å lina var på hans konsert i lördags var kanon bra.

Jag har bestämmt mig att bojkotta msn facebook i två veckor haha ska satsa på andra viktigare saker :P....

Men kommer givetvis upptadera bloggen i veckan, så utförligare rapporter kommer i morgon

Pussss

Rapport från mitt tyckade av idol 2008

Herregud Idol 2008 hela den serien tycker jag är ett stort skämt igentligen. Börjar fundera om inte tv4 hyr in puckon som ska sjunga å sen när dom väl sjunger är dom så jäkla kassa, tror tillockmed perrut skulle kunna sjunga bättre:O ;).  Ja men återgår man till dagens avsnitt så tycker jag att deltagarna av årets 2008 är helt okej meeeeen några misstag gjorde dom. Asså kocken skulle fan kommit med han var ju som en stor nallebjörn hela han, okejrå kanske robin bara för perrut känner han. MEN sen va fan är **** (nämner inga namn) för ful deltagare. Kolla bara på killen vem tror han att han e???  Ja, jag vet inte alls om han sjunger bra men wtf? Äklig till sättet han e en blandning av min granne och en tegelsten.
Vilka mer sköna finns med joo hon afrokrullet hon en grym plus hon som skulle bli sveriges nya Diva dom håller jag stenhårt på.

Ja, vad ska jag mer tilläga, jo imorgon blire utgång med lite föfest hos mig faktiskt...........
Och nästa helg kommer mina super polare vi ska nämligen göra gävle osäkert så se upp, ni kanske tillochmed får provcykla på Bert min cykel, tro inget annat Lina ;)

Hej hopp i galapp, jean banan

Jason Mraz nästa :O plugga på låtar nästa

Japp de stämmer ska ju på Jason på lördag haha men asså den enda låten jag vet han har sjungit är im yours och geek in the pink haha men sen då???? vad fan mer har han gjort för låtar haha jobbigt läge när man sen på lördag ska sjunga med å man får mumla:P.. jaja går säkert bra det med. LINA HÄMTAR DU ELLER BILJETTERNA?

Oki vad har mer hänt på senaste då? Jo massgenkusren går kanon bra nästa gång är jag diplomerad friskvårdsmassör woho:D.. vi är väldigt insperrerade av en film som heter mörkblå nästan svart, vill tilläga en av Linas favorit filmer :)

LKina och perrut har bokat biljetter till mig den 5 ska bli skoj skoj, ut å parata eller inte:P joo såklart vi ska de.
Nej men om jag ska ta tag i pedagogiken nu så ska vi se att jag blir nått oxå=).
Har även funderat på en kurs i virka men hittar ingen folkhögskola, någon som har ett tips hehe:P?


hare fint mina vänner. pussar

Ul lurar av en på pengar

Dagen skulle kunna sammanfattaskort men jag vet inte hur mkt jag orkar skriva. Jaha ska börja med att jag fått en ny läsrare  nämligen Gabrille trevligt att ha tre läsrare haha.
Nej jag har vart i skolan idag på seminarium vi skulle presentera våra arkilar som vi hittat i skolan som är vetenskapligt skrivda. Gick väl bra eller hehe var mest flum flum vi börja prata om hur man gör när man detoxar kroppen, och kan nog säga att jag är väldigt eler ja lite iaf skeptisk till det men ja Camilla ska ju testa hahah så men jag säger vill INTE sitta revid henne på 21 dagar då iaf haha..

Nej tog tåget hem med Camilla och jag skulle betala min tågbiljett å konduktören lura av mig på en hel krona ja det är sant. jag gav eller är helt säker på att jag gav 130 men han påstod att jag gav 129 å han skulle absolut ha sin krona snåååål gubbe plus han lura mig.

Jaja väl hemma i Uppsala så träffa jag mina vänner Lina , linnea, per och elise. Det var trevligt att träffa er idag. Och kom ihåååååg perrut jag eeee snällll :P.....Fick skäll av lina för hon tyckte jag var elak idag mohahaha. Men får väl sticka en halsduk som plåster på såret. Vi fika på cafe linne tyvärr jobba inte anton idag så vi kunde inte hälsa på henne. Men vi sluta dagen med en kk på donken. Ja, lina å perrut gratis e ju alltid gott..

I helgen har jag fullt up ska gå på massagekurs hela helgen plus skriva uppsats om pedagogiskt lärande fy fan vad tråkigt....

Jajja hare bra alla som läser så hörs vi. pussar från jean banan, fiskpaneet, blåklinten.
mekka. se :O:O:O;) haha de är ju ett cafe.....

Missuppfattning

Haha igår så börja jag prata med Aron på msn trodde det var aron jag kände. Sa till "aron" att de vore trevligt om han skulle med å fika på torsdag kl 19.00 på cafe linne,. Haha han svara glatt ja vad trevligt, roligt att få träffa dig också sa han. Haha börja då fundera lite? Han ska dock att han var tvungen att gå vid 20.00 tiden. Jag svara nej det gör inget stanna så länge du vill. Han sa då vore synd å lämna dig haha då börja ja kolla på hans msn å till min stora förvning var det fel aron hahah ojoj så klantig jag är.

Jaja det var en rolig sak. Ja vad har man annars gjort idag? Har vart i skolan och besällt kläder som det står hälsopedagogog på, ska ha dom när jag masserar:D...Var även en sväng på stan å framkalla ett kort på mig och min far som nu sitter vid dörren vid ingången i hallen:D.

Har även pluggat hela dagen eller ja kanske inte hela dagen var även p ågymmet å kolla mer på grabsen än pumpa själv hahahahha. Nej men nu ikväll ska jag på biljarskväll med några från klassen hoppas de blir trevligt och om det är dock tråkigt har jag tre minuter hem sköööönt.

ÅÅ inatt drömde jag att jag gick i en skola där man bara virkade hela dagarna å möjligtvis sy lite, men jag vakna å upptäkte att drömmen inte var sann och börja fundera nej sånna skolor finns nog inte det skulle ju bara vara en drömmskola haha>:P.

Nepp hinner läsa liiite mer pedagogik innan jag ska göra mig klar för kvällens festligheter.

Hej då hoppas vi ses mina vänner imorgon vid cafe linne.
Pussar från mig:D

Studieteknik och Ikea

Ja, kära dagbok vad har man spenderat dagen på och gjort då? Jag började dagen med att gå till skolan för att lyssna på ett föredarg om studueteknik hur man lär sig bäst att studerapå, så får se om de hjälper eller kanske helt enlkelt är ett hoplöst fall precis som Perrut:O:O ;)....

Nej men sen anyway åkte jag Marie och Linn till Valboköpcentrum och storshoppa. Ja titta in först in på systemet haha hitta en bow med rosé vin, å som tur var var det kanon gott provsmaka lite hehe...Sen Ikea där blev de lite av allt bla en stekpanna och en sepegel haha Marie fynda en helspegel för bara 95 spänn tror jag de var...jaja sen bar de hemmåt..

Ja va fan ska man skriva ingen drink hos mormor idag men men är ju en dag i morgon också:P...Perrut om du har nå förslag på vad jag ska skriva haha säg dom då din get...

Citat

hehe var ju på drink hos mormor idag,
Mormor: Ja det är synd att jag inte hade mer vodka så kunde sju upen (seven up) smaka lite bättre och starkare... hahaha

Gymnasiemetoden funkar inte på högskolan....

Jag har fått punka på cykeln, låset tjärva på cykeln, vadå? har du inte fått det jag skickade till dig igår de funkar inte längre att säga haha tyvärr. Här måste man verkligen skärpa till sig nu om man ska ha en chans att klara sig annat vore om man fick sy ölburkar hela dagrna ahaha (skoja). Fan jag ska bara plugga tre år till sen ska jag ALDRIG mer sitta i skolbänken.....Sen öppnar jag mitt eget massage place.

Idag regnar det i Gävle eller på väg till regn men bara det är uppehåll. Ska snart ta cykeln och ta den dagliga whiskyn med mormor. Ska även inhandla mig en cykelkorg som ja ska ha på cykeln....:D. döööh tänker ni vart ska man annars ha cykelkorgen, ja det tänker jag okcså ;)

Vad jag mer ska skriva är ännu oklart så jag åter kommer senare under dagen.
Hej då Kompisar Pusssssss


KulturNatten

Hej mina trogana läsare Lina och Per, roligt att ni vill veta vad jag gjort på seanste tiden. Jag har haft en mycket trevligt helg med mina kära vänner Lina, Elise, Per och Aron. I lördags gick vi ut och åt en pizza mkt smarrit. Sedan ralma vi väg för att gå på stan och kolla på allt kulturellt som fanns. Våran gamla lärare skulle spela vid nio snåret så vi hann även lyssna på honom ett tag. men det roligaste av allt var fikan på Linne där Antonia verkligen uppsakatta att vi tiattade förbi....åå va fan har hänt med Vikkans frilla? Herrgud stora samtalsämnet på antons kalas(om hon harf nåt) hoppas jag haha mkt kul. Återkommer senare i veckan om vad jag hittar på för roligt i Gävle.,

Hej då ha en trevlig söndag:D
Pussar från mig

Stockholm igår

I går var jag och min babe lina i stockholm för att gå ut och äta. Vi åt på fraidays. Bara för vi fick vänta på vårat bord i en timme, så bjöd dom på en förrätt. Vi tog även en drink efteråt och hade jätte mysigt. Efteråt gick vi till slottet för att hälsa på högvakten som inte var så uppsakattat av befälen, men men va gör man inte för att få kul:D..........

Ny blogg

Hej hopp, nu har jag skaffat en blogg. Vill tacka perrut för namnet tackar haha:D. Återkommer mer under dagen. Over

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0