Yey yey!!!

Har verkligen inget att skriva ooooom. Förutom på fredag blire lite grillövning/kalas för jag fyllde 21 haha hoppas några kan komma nu då:p kan iaf lita på gamla ELITEN!!!!!

Nepp
får väl avsluta detta inlägg för dagen....

Just de Perra en liter absolut vodka kommer stå på bordet förväntar mej att du kommer kasta dej över den ;)

RullSkidor!!!

Min nya hobby är att lära mej rullskidor. Ok jag började med att idag köpa ett par:O.
Jag tänkte på cykel och skidställe i Uppsala finns de å där borde dom kunna, men aldrig i hela mitt liv att jag kommer köpa n¨got där, man tycker ju fan att personal somm jobbar med sånt borde ju kunna något också men NEEEEJ helt jäkla ********* personal så nepp blev inte köp där. Ok sen gick ja till Intersport där skulle allt gå på 4500 kr liiiite dyrt så jag kila över till Stadium och där fick jag allt allt för 2200 kr mkt bra kap :D.

Så min första tur idag på 2 km sluta med nästan en spräckt armbåge. Balans måste man ha om man ska åka på sånt. Men jag ger inte upp :D

Nepp nu ska jag till Terassen och ta en drink me Sara,,, hej hej....

 farliga grejor....

21 soooon

Ok helgen är avklarad i Borensberg. Var en mkt händelserik helg då jag har ridit :D sovit i en husvagn (pga av att de fanns katt i huset), bott på landet för en natt, grillat å haft de mkt trevligt med min gamla lumpar polare mikaela:D. Vi prata exakt hela tiden å vi hade de mysigt. Åå vi hittar ju alltid på¨ en massa skaer som ibland gör att de blir liiite galet men va de kan vara säger jag inte hahaha ;)....
Jag körde bil dit så jag har kört över 60 mil denna helg. Åå fan kan dom bara spela han som vann melodifestivalen????? hans låt körde dom på varena jävla kanal, men så fort jag hörde fiolen digga jag ändå :D...

Jaja va händer i veckan??? Jag fyller givetvis år i morgon hihi 21 ååå vad har mamma sagt att vi ska göra då?? öö så fort jag kom hem idag sa hon "jeanette imorn tittar vi på lägenhet" men gud vad man kände sig välkommen hem :O, men fatta jag har nyss skaffat bil så nej de får vänta. Men eftersom mor vill titta så ska vi givetvis göra de imorn :O.
Ska annars parata lite till :D.
 Sen hoppas jag Lina vill ses nån dag å fika me de andra två tanterna elise å anton :D vore skoj å träffas.

Åå just de min fest som typ ingen kunde komma på flyttas till augusti då jag hoppas alla kommer :D....

Hej sves!



ser ju något maskulin ut men men man kan inte alltid vara vacker....

Heal The World

Kom hem från Turkan för ca tre dagar sen. Var en kanon semeter kunde inte bli bättre åå så skön den var, synd att de inte var några mer dagar bara.. (L)....Hände både de ena och de andra sakerna.
Så nu är man tillbaka till Sverige och i de tråkiga vädret.

Igår var jag i Sthlm å besökte Linn och träffa även Marie över en lunch var jätte kul att träffa er igen, vi MÅSTE träffas oftare. Ska försöka komma till festerna sen :D...( bild kommer sen ;) )

Vad händer idag då? Jo jag ska tvätta bilen och träna tänkte jag :)...

Återkommer senare.











RSS 2.0